Ledenvoordeel: De Arbodienst en Schoonmakend Nederland starten samenwerking

Nieuws 31 oktober 2022

Ledenvoordeel: De Arbodienst en Schoonmakend Nederland starten samenwerking

Verzuim is een onderwerp waar elke werkgever mee te maken heeft. Als een medewerker uitvalt, wil je die graag snel en verantwoord weer terug op de werkvloer en aan de slag hebben. Dat vraagt om goede ondersteuning en begeleiding van zowel de verzuimende medewerker als de werkgever. Om (met name) mkb-leden te ondersteunen in verzuimvraagstukken werkt Schoonmakend Nederland samen met een nieuwe arbodienstverlener: De Arbodienst, onderdeel van paraDIGMA Group, een dienstverlener met veel ervaring in de schoonmaakbranche. Onder de foto lees je meer over deze nieuwe ledenvoordeelpartner.  

Experts

Foto: Rick van der Gaag (projectmanager ondernemerschap, Schoonmakend Nederland) en Maaike Meulenbroek (CCO, De Arbodienst; de arbodienstverlener van paraDIGMA groep). 

Verzuim is een onderwerp waar je als werkgever, leidinggevende of hr-professional liever niet teveel over nadenkt. Tegelijkertijd wil iedere organisatie dat de medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en ook blijven. De vitaliteit van jouw medewerkers is belangrijk voor je. Bovendien wil je jouw medewerkers zo goed mogelijk bijstaan als zij toch in het verzuim terecht komen. Dan is het fijn als je een partner hebt, die je ondersteunt.

Vanaf 1 januari 2023 werkt Schoonmakend Nederland nauw samen met De Arbodienst; de arbodienstverlener van paraDIGMA groep, met een moderne en eigenzinnige kijk op verzuim en vitaliteit. Volgens de Arbowet is het als Nederlandse werkgever uw plicht om passende zorg aan uw medewerkers te bieden, zieke medewerkers begeleiden en ze goed voorlichten over arbeidsrisico's. De Arbodienst is een gecertificeerde arbodienstverlener met een eigen visie op het gebied van preventie, verzuim, vitaliteit en arbeidsomstandigheden.

Als lid van Schoonmakend Nederland maak je tegen gereduceerd tarief gebruik van een drietal dienstenpakketten tegen gereduceerd tarief; Verzuimbegeleiding Basis, Verzuimbegeleiding Plus (incl Arbeidsdeskundig Onderzoek) of Verzuimbegeleiding Compleet met meerdere diensten op preventie en verzuim.

Meer weten over de pakketten en de werkwijze?

Bekijk hier de pakketten of kijk op de website voor de werkwijze van De Arbodienst.

Bellen of mailen mag ook: 088-03 22 421 of salessupport@paradigma.nl 

LEES MEER OVER HET LEDENVOORDEELPROGRAMMA

Gerelateerd