Meer leren over duurzame inzetbaarheid? Volg de filmcampagne

Praktijk 25 januari 2021

Meer leren over duurzame inzetbaarheid? Volg de filmcampagne

In de cao schoonmaak zijn afspraken gemaakt over duurzame inzetbaarheid en hoe je gezond, veilig en met plezier je pensioen haalt. Doel van de afspraken is dat de werknemer regie neemt over de eigen duurzame inzetbaarheid. De werkgever kan daarbij helpen. Maar hoe kunnen werkgevers dat doen? En hoe krijgt de werknemer eigen regie? 

In 10 korte filmpjes leggen werkgevers en werknemers, experts en coaches uit wat duurzame inzetbaarheid is. Wat het oplevert. Wat je kunt doen om gezond en met plezier te blijven werken. En hoe je zelf de regie over jouw eigen inzetbaarheid kunt nemen. 

Expert

Meer informatie, bijvoorbeeld flyers of het volgen van webinars, vind je op de website van de RAS.  

Introductie Duurzame inzetbaarheid 
 

Filmpje 1: Wat is duurzame inzetbaarheid en wat levert het op? 

Filmpje 2. Een goed gesprek  

 

Meer filmpjes volgen. 

Gerelateerd