Schoonmakend Nederland en Bedrijventekoop.nl sluiten samenwerkingsovereenkomst

Vereniging 29 maart 2021

Schoonmakend Nederland en Bedrijventekoop.nl sluiten samenwerkingsovereenkomst

Bedrijfsovernameplatform Bedrijventekoop.nl en brancheorganisatie Schoonmakend Nederland gaan een samenwerking aan. Het doel is om de leden van de brancheorganisatie informatie te geven over het thema ‘bedrijfsoverdracht’.

Elke ondernemer krijgt, vroeg of laat, met bedrijfsoverdracht te maken. Overdracht zorgt voor continuïteit en behoud van werkgelegenheid. Een goede voorbereiding en informatievoorziening zijn belangrijke succesfactoren voor het slagen van de overdracht. In de praktijk blijkt dat het hier nog vaak mis gaat. Ondernemers bereiden zich niet goed genoeg, of niet tijdig genoeg, voor op de verkoop van hun onderneming. Hierdoor trekken honderden ondernemers, jaarlijks noodgedwongen, de stekker uit hun bedrijf.

Expert

Samen sterk
Met de nieuwe samenwerking wordt het onderwerp bedrijfsoverdracht tijdig onder de aandacht gebracht bij de leden van Schoonmakend Nederland. Zij kunnen zich dan goed voorbereiden op een bedrijfsverkoop. Hiermee wordt de continuïteit gewaarborgd binnen de sector.

Naast het delen van kennis en ervaringen via speciaal georganiseerde workshops en artikelen over bedrijfsovernames, biedt Bedrijventekoop.nl verschillende handvatten voor aan- en verkoop van bedrijven, zoals een bedrijfswaarderingstool en diverse informatiedocumenten.

Daarnaast beschikt Bedrijventekoop.nl over een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsopvolging, zoals overnameadviseurs, accountants, juristen, fiscalisten en financiers.

Schoonmakend Nederland
Schoonmakend Nederland is al 40 jaar dé brancheorganisatie voor professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Zij behartigt de belangen van ongeveer 300 ondernemers. Het doel is ervoor zorgen dat de ondernemers waardevol werk kunnen aanbieden op een aantrekkelijke arbeidsmarkt en dat zij succesvol in een gezond ondernemersklimaat kunnen ondernemen.

Bedrijventekoop.nl
Bedrijventekoop.nl brengt al ruim 19 jaar het contact tussen kopers en verkopers van bedrijven tot stand. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot het grootste online platform op het gebied van bedrijfsovernames in Nederland. Zij richten zich hierbij op alle bedrijfssectoren binnen het mkb.

Gerelateerd