Helena en Hayriye brengen kleur aan de dag en zorgen voor een veilige werkplek.’

Vereniging 10 juni 2021

Helena en Hayriye brengen kleur aan de dag en zorgen voor een veilige werkplek.’

‘Wij zouden heel graag Helena en Hayriye (CSU) in het zonnetje zetten ter ere van De Dag van de Schoonmaker.  Zij helpen ons bij Shell Aircraft met het schoonhouden van het kantoor, de hangar en een aantal vervoersmiddelen die heel veel kracht, energie en aandacht kosten om schoon te maken en te houden. Hier is hele speciale kennis voor nodig die zij zichzelf hebben aangeleerd.’ vertelt Orna Stapel (Officemanager Shell Aircraft Ltd).

Expert

Helena en Hayriye doen allebei heel, heel veel meer dan wat er van hen verwacht en gevraagd wordt. Ze maken schoon, hebben altijd tijd voor een praatje, zijn flexibel om ook op andere tijden te komen als er iets geks is, soms zelfs op zondag. Ze helpen mee met voorraden, bedden opmaken, helpen collega’s soms met voorraden sjouwen en bij een vroege dienst zetten ze voor onze engineers de koffie alvast klaar. Dit is nog maar een heel klein deel van de vele, vele taken die ze op zich nemen. In het afgelopen jaar hebben ze keer op keer een bijna leeg kantoor moeten bijhouden. Dat voelt heel ondankbaar en het is heel ongezellig. Toch gebeurde dit zonder morren.

‘Helena en Hayriye worden ontzettend gewaardeerd en dat laten wij veel te weinig blijken. We vragen veel van ze en ze doen uit zichzelf nog meer. We zijn heel dankbaar met twee van zulke fijne collega’s – want zo zien we ze. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Zonder hen kunnen wij onmogelijk werken, zonder hen zouden we niet zo veilig zijn voor corona, zonder hen is er een beetje minder kleur in de dag!’

Ook interesse in een baan als schoonmaker/specialist of glazenwasser?
Ga naar Werken in de schoonmaakbranche (mobiliteitscentrumschoonmaak.nl)

Gerelateerd