Vervallen van wettelijke verlofdagen

Praktijk 27 september 2021

Vervallen van wettelijke verlofdagen

Op basis van de cao in het schoonmaak en glazenwassersbedrijf vervallen de wettelijke verlofuren één jaar na het jaar waarin ze zijn opgebouwd (artikel 26). Dat betekent dat per 1 januari 2022 de wettelijke verlofuren vervallen die werknemers hebben opgebouwd in 2020. De meeste werknemers zullen deze verlofuren wel opgenomen hebben tegen het einde van 2021, maar het is niet uitgesloten dat er werknemers zijn die nog ’oude’ uren hebben staan.

Experts

Verder lezen? Word lid van Schoonmakend Nederland voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor Academie, cursussen en ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn Schoonmakend Nederland account? Log dan in

Gerelateerd