Toolkit 'Aanpak ongewenst gedrag in de schoonmaak'

Nieuws 2 december 2021

Toolkit 'Aanpak ongewenst gedrag in de schoonmaak'

Tijdens een webinar van de RAS is vandaag de toolkit 'Aanpak ongewenst gedrag in de schoonmaak' gelanceerd. De toolkit maakt onderdeel uit van de campagne Elke Dag weer en biedt werkgevers handvatten om ongewenst gedrag op de werkvloer te herkennen, erkennen en bespreekbaar te maken. De toolkit is ontwikkeld op basis van een literatuur- en expertonderzoek en een enquête onder 292 schoonmakers. Voorafgaand aan de lancering gaven Rob Rommelse, directeur Schoonmakend Nederland, en FNV-bestuurder Renate Bos hun reactie op de uitkomsten van het onderzoek en hoe we dit probleem samen willen aanpakken. Dat interview, dat inmiddels door meerdere media is overgenomen, lees je hier.

Expert

.

Gerelateerd