Toolkit Keurmerk Schoon: logo beschikbaar!

Vereniging 21 december 2021

Toolkit Keurmerk Schoon: logo beschikbaar!

Keurmerk Schoon is de nieuwe naam van ons keurmerk. Dankzij het unieke ontwerp hebben we een keurmerk in handen dat onuitwisbaar is. De toolbox van het Keurmerk Schoon is vanaf nu beschikbaar. Met behulp van de logo's laat je zien dat je Keurmerk Schoon hebt. 

Expert

We vullen de toolbox binnenkort aan met andere relevante informatie, zoals een tekst voor in aanbestedingen en een brochure, om alle leden te helpen in de promotie van het Keurmerk Schoon richting opdrachtgevers. 

Keurmerkbordjes

Vanaf nu kan het beeldmerk vervangen worden op website, briefpapier en auto's. De keurmerkbordjes zijn in productie, die sturen we in februari naar jullie toe. 

Toolbox

Ga hier naar de pagina voor alle benodigde logo's

Vragen of tips?

Mail naar schoon@schoonmakendnederland.nl.

Gerelateerd