Neem jouw wagenpark onder de loep: op weg naar zero-emissie stadslogistiek

Vereniging 7 april 2022

Neem jouw wagenpark onder de loep: op weg naar zero-emissie stadslogistiek

Met ingang van 2025 worden in ongeveer 40 grotere steden zero-emissie zones voor het goederenvervoer van kracht. Dit heeft impact voor ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Werk jij (of jouw medewerkers) in zo'n zone, dan mag je daar vanaf 2025 alleen met uitstofvrije bestelbussen en vrachtwagens rijden. Om ondernemers de kans te geven het wagenpark hierop aan te passen, is er een overgangsregeling en er zijn fiscale voordelen en subsidies.

Neem snel jouw wagenpark onder de loep om te bepalen welke aanpassingen nodig zijn. Tijdens de ledenbijeenkomst voor glazenwassers- en gevelbehandelaarsbedrijven op 21 maart jl. vertelden we er meer over. Voor leden is meer informatie beschikbaar na inloggen.

Experts

Verder lezen? Word lid van Schoonmakend Nederland voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor Academie, cursussen en ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn Schoonmakend Nederland account? Log dan in

Gerelateerd