Beter inzicht in je financiële positie

Achtergrond 11 april 2022

Beter inzicht in je financiële positie

Het runnen van het bedrijf is voor ondernemers een dagtaak. Financiële zaken schieten er dan nog wel eens bij in, zeker als het erg ingewikkeld lijkt. Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om de financiële administratie volledig aan een boekhouder of accountant over te laten. Deze experts ondersteunen je, maar toch is het erg belangrijk om ook zélf inzicht te hebben. Dit is vaak makkelijker dan het lijkt. Lees meer over het maken van een financieel plan om beter zicht te krijgen op de financiën van je bedrijf in deze whitepaper

Expert

Doe de Toekomstcheck

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben samen met ondernemers een tool ontwikkeld waarmee je inzicht krijgt in de financiële positie van je bedrijf. Binnen 10 tot 20 minuten heb je meer inzicht. De scan is gratis. Doe de toekomstcheck

  • Snel inzicht in de liquiditeit van jouw bedrijf, nu en de komende 12 maanden;
  • Een indicatie van je financiële situatie in verschillende scenario’s;
  • Direct tips bij de voor jou relevante scenario’s; 
  • Alles overzichtelijk in één persoonlijk dashboard.

Gerelateerd