Arbeidsmarktcampagne ‘Schoonmaak Je Rijk’ bijna van start

Nieuws 29 augustus 2022

Arbeidsmarktcampagne ‘Schoonmaak Je Rijk’ bijna van start

Het aftellen is begonnen. Maandag 5 september start de online advertentiecampagne Schoonmaakjerijk.nl.

Expert

Doel van de campagne is studenten te interesseren voor werk in onze branche. Dit doen we door ze te attenderen op de ideale bijbaan in de schoonmaak. Werken op tijden wanneer het hun uitkomt, dichtbij huis en ook nog eens gigantisch goed verdienen. We gaan de komende periode twee keer adverteren in september en in februari 2023. Dit zij de momenten dat studenten het meest op zoek gaan naar een bijbaan.

In de tussenliggende periode blijven jullie aangemelde vacatures gepromoot worden op de verschillende jobsites. Heb je ze nog niet aangemeld of heb je er inmiddels meer? Meld ze hier aan

Om van de campagne een groot succes te maken, hebben we je hulp nodig. Samen zijn we namelijk nog beter in staat om te roepen dat we dé bijbaan voor studenten hebben en zetten we een eerste stap in de broodnodige vergroening.

Gerelateerd