Sectorplan Schoonmaak- en Glazenwassersbranche

Publicatie 18 oktober 2022

Sectorplan Schoonmaak- en Glazenwassersbranche

Het coronavirus gaat niet meer weg. We moeten ermee leren leven. Vooral in tijden dat het aantal besmettingen weer oploopt. Om de samenleving open te houden en ervoor te zorgen dat de zorg toegankelijk blijft, legt de overheid een belangrijke verantwoordelijkheid bij de sectoren die tijdens eerdere coronagolven te maken hadden met sluiting. Omdat schoonmaak cruciaal is in het voorkomen en/of terugdringen van de verspreiding van het coronavirus heeft ook Schoonmakend Nederland op eigen initiatief een sectorplan opgesteld.

Expert

Schoonmaak cruciaal in bestrijding coronavirus

In ons sectorplan omschrijven we hoe onze medewerkers binnen het eigen bedrijf op een veilige en verantwoorde wijze hun werk kunnen doen. En, misschien nog wel belangrijker, hoe onze schoonmakers op locatie van de opdrachtgever hun werk kunnen blijven doen. Ook, of misschien wel juist, als het aantal besmettingen toeneemt, zoals nu. En dan vooral in branches en sectoren die doorwerken.

Download het Sectorplan

Gerelateerd