Schoonmakend Nederland start Groeiprogramma voor mkb’ers

Vereniging 18 november 2022

Schoonmakend Nederland start Groeiprogramma voor mkb’ers

Schoonmakend Nederland start in samenwerking met De Ondernemer en Erasmus Centre for Entrepreneurship begin 2023 met een groeiprogramma voor ondernemers. Het groeiprogramma duurt vier maanden en bestaat uit zeven online bijeenkomsten en één fysieke slotbijeenkomst. Er is  plaats voor maximaal zes personen (van zes verschillende bedrijven). Er kunnen meerdere groepen starten. De eerste groep start in februari.

Groeien
Voor veel ondernemers is het belangrijker dan ooit om in te spelen op de kansen die voor ze liggen. Om nieuwe producten of diensten op de markt te brengen, productieprocessen te vernieuwen of een slimmer verdienmodel te ontwikkelen. Nieuwe groeipaden ontdekken en bewandelen is een must. Kortom: je moet bouwen aan een gezond groeibedrijf. Niet alleen gefocust op groter worden, maar met name ook sterker, slimmer, sneller en duurzamer. Om de volgende stap te zetten met je bedrijf richting een succesvolle toekomst. Het groeiprogramma is ontwikkeld voor mkb-ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap met hun bedrijf.

Expert

Start groeiprogramma

Het programma start in februari 2023. Op dit moment worden, in overleg met de Erasmus Centre for Entrepreneurship, de data geprikt voor de sessies. Zodra die bekend zijn, komen we met meer informatie en kun je inschrijven. Heb je eerder vragen? Stel deze dan aan Rick van der Gaag

Over De Ondernemer

De Ondernemer is een platform dat ondernemers online, in print en tijdens events informeert en inspireert. De Ondernemer heeft als missie: het stimuleren van succesvol ondernemerschap.

Over Erasmus Centre for Entrepreneurship

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship ontwikkelt mensen in hun ondernemersvaardigheden. Zij maakt gebruik van de academische kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 #DagVanDeOndernemer #SchoonMaaktMogelijk

 

Gerelateerd