Feestdagentoeslag voor hotelschoonmaak is verhoogd

Achtergrond 26 januari 2023

Feestdagentoeslag voor hotelschoonmaak is verhoogd

Vanaf 1 januari 2023 is de feestdagentoeslag voor schoonmaken in hotels verhoogd. 

Experts

De toeslag is verhoogd van 50% naar 150% van het basisuurloon. Dit is geregeld in artikel 2 van het D-deel in de cao voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Altijd en overal de cao raadplegen?

Met de handige schoonmaak cao app hebben jij én jouw medewerkers altijd de meest actuele cao bij de hand. De app is te downloaden via de  App Store (Apple) en Google Play Store (Android). De cao schoonmaak app is voor iedereen beschikbaar en te gebruiken. Speciaal voor leden van Schoonmakend Nederland zijn er extra functionaliteiten toegevoegd. Zo staan er in de teksten links naar meer informatie en uitleg over de toepassing van de cao. Maak met jouw zakelijke e-mailadres een account aan in de app om de ledeninformatie te raadplegen.
LEES MEER. 

Gerelateerd