PROVSO.WORKS zoekt stageplaatsen voor schoonmaakkanjers

Vereniging 23 februari 2023

PROVSO.WORKS zoekt stageplaatsen voor schoonmaakkanjers

Wil jij als organisatie bijdragen aan het verder opleiden van schoonmaakkanjers uit het Praktijkonderwijs (PRO) en Voorgezet Speciaal Onderwijs (VSO) in Rotterdam? Lees dan verder.

Expert

PROVSO.WORKS heeft samen met het onderwijs en een schoonmaakwerkgever een leerwerktraject opgezet voor jongeren die in de schoonmaak aan de slag willen gaan. De jongeren doorlopen op school de SVS basisopleiding en gaan dus opgeleid op stage of aan het werk.

In schooljaar 2021-2022 hebben jongeren dit traject succesvol afgerond en ook dit schooljaar (2022-2023) zijn er weer jongeren gestart. Iedereen is geslaagd voor de SVS basisopleiding. Een mooie eerste stap richting een baan in de schoonmaakbranche! Een deel van deze gemotiveerde jongeren heeft nog geen stageplek! 

Oproep

Wil jij met jouw bedrijf deze jongeren een kans bieden op een stage en wie weet daarna jouw organisatie verrijken met gemotiveerde medewerkers? Neem dan contact op!

Wat zoeken wij?
  • Een stageplek voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar.
  • De stagedag is vrijdag en varieert van 7 of 8 uur per dag.
  • Bij voorkeur is de stage betaald conform de cao. Kan dat niet? Dan gaat PROVSO.WORKS in gesprek over een passende oplossing.
  • Een stageplek die bereikbaar is vanuit Rotterdam Zuid, omdat de jongeren daar wonen.
  • Een werkgever met een sociaal hart en een collega op de werkvloer die het leuk vindt om  jongeren te begeleiden (het is niet nodig een erkend leerbedrijf te zijn).
Wat bieden wij?
  • Gemotiveerde jongeren mét SVS basisdiploma die graag aan de slag willen in de praktijk.
  • Begeleiding vanuit de school door een jobcoach.
  • Een uitgelezen kans om een maatschappelijke bijdrage te leveren vanuit jouw bedrijf.
  • Wie weet kun je na de stage jouw organisatie verrijken met een aantal gemotiveerde krachten!
Meer weten of meedoen?

Ben jij de werkgever die deze jongeren een kans wil bieden? Dan wil PROVSO.WORKS graag met jou in gesprek. Ook als een eventuele stageplek niet 100% aan de gevraagde punten voldoet, praat PROVSO.WORKS graag verder om te verkennen hoe er tóch samengewerkt kan worden. Interesse? Stuur een e-mail aan naar Natascha van PROVSO.WORKS.

Gerelateerd