De Dag van de Schoonmaker: we gaan een nieuwe portretserie maken. Meld nu aan!

Vereniging 17 maart 2023

De Dag van de Schoonmaker: we gaan een nieuwe portretserie maken. Meld nu aan!

Op 15 juni 2023 is het De Dag van de Schoonmaker. Net als vorig jaar laten wij bijzondere portretten maken van schoonmaakmedewerkers: een hele mooie foto met een persoonlijk verhaal erbij. Bijvoorbeeld: over waarom iemand graag in de schoonmaak werkt? Of wat het werken in de schoonmaak iemand gebracht heeft op persoonlijk of zakelijk vlak? Of: waarom is iemand de ster of heel belangrijk voor een schoonmaakteam?  

De foto’s worden gemaakt door Ann-Sophie Falter en de tekst wordt geschreven door Ilone Leenaerts. In totaal maken we vijftien portretten. Heb jij een collega (schoonmaker, glazenwasser of andere specialist) die jij graag in het zonnetje zet? Meld hem, haar of het aan! 

Expert

Hoe meld je aan?

Stuur de naam van de medewerker en beschrijf een 2 of 3 zinnen (mag in bullets) waarom je hem of haar voordraagt naar schoon@schoonmakendnederland.nl. Geef svp ook aan welke van onderstaande data/regio het beste past (en houd die datum vrij).

Op deze dagen maken fotograaf Ann-Sophie en onze tekstschrijver Ilone de portretten:

  • Woensdag 5 april in Eindhoven
  • Woensdag 12 april in Utrecht
  • Woensdag 19 april in Zwolle

Wij nemen snel contact op over de precieze locatie en het tijdstip waarop het portret gemaakt wordt (alles bij elkaar neemt dat ongeveer 1 uur in beslag). De foto’s en de verhalen worden in aanloop naar én op De Dag van de Schoonmaker gedeeld via onze online kanalen.

Heb je vragen: stel deze aan Melanie Klerx, communicatieadviseur via 06-20138105 of e-mail.

Gerelateerd