Inschrijving Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2023 van start

Nieuws 8 mei 2023

Inschrijving Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2023 van start

Schoonmaakbedrijven en eigen diensten kunnen tot 15 juni 2023 hun uitblinker(s) aanmelden voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 2023. Heb je 1, 10, 100, 1000 of 10.000 schoonmakers in dienst? Zie jij één of twee of drie uitblinkers in schoonmaak en/of specialistisch reinigen? Pak je kans om jouw uitblinker(s) eenvoudig aan te melden via deze link: verkiezing. Het kan tot en met 14 juni. En… deelname kost niets, behalve 5 vragen ‘Simply. The best’ beantwoorden.

Wat kunnen bedrijven die zich aanmelden voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing verwachten? Ieder schoonmaakbedrijf of eigendienst (klein of groot) maakt kans dat twee juryleden na 15 juni en voor 15 augustus langskomen op locatie en kennismaken met de uitblinker. Op 15 augustus maken jury en de verkiezingsorganisatie de tien genomineerden bekend. Daarna schitteren de 10 genomineerde schoonmaaksterren op de socials tot het glitter & glamour verkiezingsfeest op 20 september 2023.

De Schoonmaker van het jaar 2023 is bekend: Frits Bronstijn van Succes Schoonmaak. Wil je ook kans maken om Schoonmaker van het jaar te worden? In 2024 is er een nieuwe kans. Meld jouw schoonmaker(s) voor 14 februari 2024 aan. LEES MEER.

Experts

Goud in handen
Onze schoonmakers en specialistisch reinigers zorgen voor een gouden toekomst. Zij vormen de basis van onze wereld. Zij zorgen voor welzijn, blijdschap, beleving. Iedere dag opnieuw. Voor iedereen, waar je ook bent. Daarom verdienen alle schoonmakers in Nederland het podium van erkenning en waardering. Dat geven we ze op 20 september met de verkiezing Schoonmaker van het Jaar!

Thema Simply. The best.
Het thema voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023 is Simply. The best. Waarom? Vaak wordt gedacht dat schoonmaak simpel is. Nee, schoonmaken is echt een vak. Gediplomeerde en gespecialiseerde schoonmakers zijn topsporters, zij doen hun best, zij zorgen voor een ‘best gevoel’ van wie dan ook. Een gevoel van beleving en welzijn. Overal en altijd.

Ook voor kleine, middelgrote of grote schoonmaakbedrijven en eigendiensten dekt dit thema Simply. The best de lading met vijf vragen kun je jouw gewaardeerde schoonmaker(s) en/of specialistisch reinigers aanmelden voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar. Wees er trots op dat zij het vak beoefenen en uitdragen; zij zorgen voor een schone beleving door een schone omgeving.

Verdieping
Het is belangrijk dat de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing voor iedereen een positieve bijdrage oplevert. Voor de mens, het vak, de branche én de bedrijven van alle aangesloten partners: BOMA, GPH Schoonmaakartikelen, Interclean, Makita, Numatic, perfectPlan Opleiding & Advies, SIEV, Greenbush, Katrin Hygiene Solutions, Klien-IT-Systems, Qualis Insight C4C, RAS, SVS Opleidingen, Zuiver Schoonmaakopleidingen, i-team Global en Schoonmakend Nederland

Gerelateerd