Mkb'er met groeiambitie? Volg dan vanaf 5 oktober het groeicollege

Vereniging 6 september 2023

Mkb'er met groeiambitie? Volg dan vanaf 5 oktober het groeicollege

Ben jij op zoek naar nieuwe groeikansen voor jouw bedrijf? Of wil je meer grip op de groei ervan? Volg het Groeicollege voor ondernemers met groeiambitie. Ontwikkeld door experts van de Erasmus Universiteit en nlgroeit.

Leden van Schoonmakend Nederland krijgen korting op deelname aan dit groeiprogramma (meld je hieronder aan via Schoonmakend Nederland). 

Expert

Voor wie is het groeicollege?

Het Groeicollege is voor ondernemers met een bedrijf in de groeifase vanaf 1 miljoen omzet en meer dan 5 medewerkers, en die continu aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken. Een uniek interactief programma, met wetenschappelijke analyses van kleine, maar ook grote Nederlandse bedrijven als Coolblue, Picnic en Takeaway. Speciaal samengesteld door experts, voor ondernemers die vandaag willen investeren in het succes van morgen.

Waarom het Groeicollege?
Leer gefundeerd groeien en reëel kansen inschatten zodat jij én jouw bedrijf een vliegende start maken! Dit unieke lesprogramma combineert wetenschap én praktijk in online hoorcolleges, hands-on opdrachten en door te sparren met mede-ondernemers in kleine groepen onder begeleiding van een teamcoach. Het Groeicollege is speciaal samengesteld door experts voor mkb-ondernemers die continu aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken.

Dit ga je leren

  • Groeikansen: leer in welke groeifase je zit en waar kansen liggen.
  • Klanten betrekken: succes behaal je met insights vanuit de klant.
  • Groeiklimaat: leer een optimaal groeiklimaat voor medewerkers creëren.
  • Talenten ontwikkelen: zorg dat je zelf constant in ontwikkeling bent.

Investering

  • Volg zeven online hoorcolleges, zeven online werkcolleges en bonuscolleges. 
  • Start op donderdag 5 oktober (hoorcollege), slotevenement op donderdag 8 februari. Kijk hier voor het complete programma.
  • Deelnametarief voor leden van Schoonmakend Nederland: € 1.999,- exclusief btw. Het reguliere tarief is: € 2.650 exclusief btw.

Aanmeldingen Gesloten

Gerelateerd