Aankondiging: onafhankelijk medewerkersonderzoek start begin december

Nieuws 20 november 2023

Aankondiging: onafhankelijk medewerkersonderzoek start begin december

In aanloop naar de cao-onderhandelingen komend voorjaar, laat Schoonmakend Nederland een onafhankelijk medewerkersonderzoek uitvoeren. Onderzoeksbureau Flycatcher voert dit voor ons uit. Het onderzoek is bedoeld om te achterhalen wat medewerkers vinden van het werk en de arbeidsomstandigheden in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Expert

Om een goed beeld te vormen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers meedoen aan het onderzoek. Hoe groter de respons, hoe scherper en completer we in beeld krijgen hoe medewerkers werken in onze branche  beleven.

Het onderzoek (in de vorm van een online enquête) start begin december. Je ontvangt dan een link die je kunt delen met je medewerkers. Iedereen neemt anoniem deel. Bij deze vast de vraag om het onderzoek via jouw eigen kanalen onder jouw medewerkers te promoten. Dat weten ze dat de enquête eraan komt. Je vindt hier een voorbeeldtekst.

Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de resultaten. Alvast bedankt voor je medewerking.

Gerelateerd