Nieuw concept-rekenmodel uurtarief per 1-1-2024

Instrument 22 november 2023

Nieuw concept-rekenmodel uurtarief per 1-1-2024

Schoonmakend Nederland heeft de rekenmodellen voor het uurtarief aangepast aan de gegevens per 1 januari 2024. Gelet op de economische ontwikkelingen is de behoefte bij de leden groot om vroegtijdig over het rekenmodel te kunnen beschikken. Daarom wordt het rekenmodel nu al gepubliceerd met daarbij de kanttekening dat nog niet alle gegevens (zoals sociale lasten, dagloon, franchise en indexcijfers) definitief zijn en nog kunnen wijzigen. Naar verwachting hebben die wijzigingen echter geen grote impact meer.

Exclusief voor leden

Je vindt de rekenmodellen (beknopt en uitgebreid) onder aan deze pagina. De modellen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Zie je ze nog niet? Log in met je zakelijke e-mailadres en krijg toegang tot de bestanden. Ben je nog geen lid van Schoonmakend Nederland? Vraag hier je lidmaatschap aan!

Experts

Verder lezen? Word lid van Schoonmakend Nederland voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor Academie, cursussen en ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn Schoonmakend Nederland account? Log dan in

Gerelateerd