Invullen medewerkersonderzoek cao kan t/m 14 januari 2024

Nieuws 12 januari 2024

Invullen medewerkersonderzoek cao kan t/m 14 januari 2024

Aanstaande zondag 14 januari 2024 is de laatste dag het medewerkersonderzoek ingevuld kan worden. Het onderzoek is bedoeld om te achterhalen wat medewerkers vinden van het werk en de arbeidsomstandigheden in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Het onderzoek is onderdeel van de voorbereidingen op de cao-onderhandelingen in het voorjaar van 2024.

Experts

Laatste oproep: verspreid de enquête onder de medewerkers

Sinds begin december is de enquête al in grote getale ingevuld. Maar hoe groter de respons, hoe scherper en completer beeld we krijgen hoe medewerkers het werken in de schoonmaak- en glazenwassersbranche ervaren. Daarom herhalen we nogmaals de oproep om het onderzoek in jouw bedrijf bij de medewerkers onder de aandacht te brengen.

In de toolkit vind je de link naar de enquête, voorbeeldteksten en een poster om het onderzoek in jouw bedrijf te promoten. Om een zo groot mogelijke respons te krijgen is de enquête in zeven talen beschikbaar gesteld: Nederlands, Arabisch, Engels, Frans, Pools, Spaans en Turks. De medewerkers nemen anoniem deel.

Gerelateerd