De Arbodienst | Werk en scheiding, wat nu?

Praktijk 7 februari 2024

De Arbodienst | Werk en scheiding, wat nu?

Eén op de vier huwelijken eindigt uiteindelijk in een scheiding. Per jaar komt dat neer op 130.000 werkenden in scheiding. Hiervan ervaart 20% burn out klachten in het eerste jaar van de scheiding, en is er om deze reden 45% meer verzuim. De meeste aanvragen voor een scheiding zijn in januari. Misschien ervaar je dit als werkgever op dit moment ook meer onder jouw medewerkers? De adviseurs Arbeid en Gezondheid van onze ledenvoordeelpartner De Arbodienst hebben ervaring met medewerkers die in scheiding liggen en daardoor meer verzuimen. De Arbodienst legt uit hoe je met een medewerker in scheiding omgaat. 

Expert

Verder lezen? Word lid van Schoonmakend Nederland voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor Academie, cursussen en ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn Schoonmakend Nederland account? Log dan in

Gerelateerd