Keurmerk Schoon in 2 minuten

Nieuws 16 februari 2024

Keurmerk Schoon in 2 minuten

In 2 minuten weten waar Keurmerk Schoon voor staat. Bekijk onze nieuwe animatie over Keurmerk Schoon waarin we eenvoudig uitleggen wat de zeven zekerheden van Keurmerk Schoon zijn. 

De animatie is een onderdeel van de campagne over het keurmerk. Het doel daarvan is om (potentiële) opdrachtgevers te attenderen op bedrijven met het Keurmerk Schoon bij hun keuze voor een (specialistisch) schoonmaak- of glazenwassersbedrijf. 

Expert

Zeven zekerheden

Het Keurmerk Schoon biedt opdrachtgevers zeven zekerheden bij de inhuur van (specialistische) schoonmakers of glazenwassers. Dat leggen we uit in tekst, maar nu ook in deze een animatie. Wij zetten deze in voor onze campagne, maar de leden mogen deze zelf ook gebruiken en delen!

Zorg dat Keurmerk Schoon goed op jouw bedrijfswebsite staat 

Voor leden van Schoonmakend Nederland staan in de toolkit materialen om te laten zien en vertellen dat je trotse bezitter bent van het Keurmerk Schoon. Je vindt daar het logo, posts voor op social en teksten die je kunt gebruiken. Ook de nieuwe animatie is daar te downloaden. Maar je kunt ook de YouTube-link gebruiken om de animatie te delen. Zorg in elk geval dat je Keurmerk Schoon goed op jouw bedrijfswebsite hebt staan. In de toolkit staat wat je kunt doen!

Gerelateerd