Arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse analyseert omzet- en verzuimcijfers Schoonmakend Nederland

Vereniging 22 maart 2024

Arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse analyseert omzet- en verzuimcijfers Schoonmakend Nederland

Wil je weten hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van het gemiddelde in de branche? Doe dan mee met de gratis MarktMonitor. Iedere periode publiceren we het gemiddelde omzet- en verzuimcijfer, voorzien van een toelichting door dé arbeidsmarktstrateeg van Nederland: Wim Davidse. Met dit ‘Weetje van Wim’ geef jij je datagedreven strategie een extra boost. En wil je weten hoe onze sector zich weer verhoudt tot andere sectoren en de economische ontwikkelingen? Daarvoor ontvang je ieder kwartaal een diepgaande analyse van Wim waarin hij onze cijfers verrijkt met die van CBS, KvK en UWV.

Expert

Geen analyse meer missen?

Speciaal voor de deelnemers aan de MarktMonitor is Wim de afgelopen maanden in de schoonmaaksector gedoken en heeft een aantal interessante analyses gemaakt. Voor een goede context van de sector, legt Wim in zijn weetje van februari de sector uit zoals gedefinieerd door CBS.

De Weetjes van Wim zijn nu tijdelijk voor alle leden in te zien, maar vanaf 1 april 2024 alleen voor deelnemers aan de MarktMonitor. Wil jij geen analyse missen? Doe dan vandaag nog mee met de MarktMonitor en krijg diepgaand inzicht in de meest actuele economische en arbeidsmarktontwikkelingen. Onmisbare data voor toekomstbestendig ondernemen. Rick van der Gaag sluit je graag aan. Bel hem vandaag nog voor een afspraak: 06-12833302.

Gerelateerd