Landelijk coördinatiepunt bereikbaar voor alle bedrijven in branche

Persbericht 25 maart 2020

Landelijk coördinatiepunt bereikbaar voor alle bedrijven in branche

De speciale helpdesklijn die Schoonmakend Nederland begin maart lanceerde heeft de afgelopen weken niet stil gestaan. Er is al talloze keren naar gebeld, gemaild en geappt. Ook zien we tienduizenden hits op de website. Onder de vlag van het ‘Landelijk Coördinatiepunt Coronavirus Schoonmaakbranche’ kunnen alle bedrijven (inclusief Siev-leden) in de schoonmaak- en glazenwassersbranche met hun vragen en problemen.

Expert

Bereikbaarheid
Het Landelijk Coördinatiepunt is bereikbaar via telefoonnummer 0800 22 6 54 56 kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur gebeld worden met vragen. Ook kunnen tussen 9.00 en 20.00 uur vragen per WhatsApp gesteld worden op nummer 06 82 72 21 06.

Gerelateerd