Handreiking preventie van uitval door psychische klachten

Publicatie 28 mei 2020

Handreiking preventie van uitval door psychische klachten

Door de coronacrisis is het leven van veel mensen veranderd en een aantal mensen staan onder hoogspanning. Wellicht heb jij al ervaren dat de coronacrisis de psychische gezondheid van jouw werknemers beïnvloedt? Dit kan zowel op het gebied van werk als in privésituaties zijn of wellicht een combinatie. 

Expert

AWVN en De Normaalste Zaak hebben een handreiking uitgebracht waardoor je inzicht krijgt welke psychische uitdagingen werknemers op dit moment tegen komen en hoe je hen kunt helpen om aan het werk te blijven. Gezien vanuit zes verschillende rollen (directie en MT, leidinggevende en HR, collega, begeleider, professionele hulp en arbodienst) krijg je concrete tips. Doe er je voordeel mee

Gerelateerd