Gratis Quickscan SV-regelingen

Instrument 13 juli 2020

Gratis Quickscan SV-regelingen

Voor werkgevers zijn er tal van subsidies en regelingen beschikbaar om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Ongeveer 3% van de medewerkers heeft een zogenaamde no-riskstatus. Dit betekent dat ze arbeidsbeperkt zijn, een uitkeringsverleden hebben of opgenomen zijn in het doelgroep-register van het UWV.  

Het optimaal benutten van deze regelgeving zorgt er niet alleen voor dat subsidies beschikbaar komen, maar ook dat ziektekosten niet voor rekening van de werkgever komen wanneer deze medewerkers ziek worden. Resultaat: meer inkomsten, minder kosten en beheer van verschillende risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid. 

Expert

Quickscan
Vul de Quickscan SV-regelingen nu in en krijg snel inzicht welke besparingen mogelijk zijn. De quickscan wordt uitgevoerd door Robidus en is interessant voor bedrijven met meer dan 200 medewerkers. Lees ook de 11 meest gestelde vragen en antwoorden.  

Het uitvoeren van de de quickscan (inclusief vervolggesprek) is voor alle bedrijven in de branche gratis. Kies je daarna voor een vervolgonderzoek, dan zijn daar kosten aan verbonden. Schoonmakend Nederland-leden krijgen korting. 

Gerelateerd