Coronacalculator geactualiseerd

Instrument 8 februari 2021

Coronacalculator geactualiseerd

De coronacalculator is geactualiseerd aan het uitgebreide steunpakket. De aanvragen voor Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor kwartaal is en NOW tijdvak 4 zijn nog niet open, maar ondernemers kunnen nu al hun tegemoetkoming berekenen aan de hand van de nieuwe percentages. 

De coronacalculator is in april 2020 door MKB-Nederland gelanceerd. De tool berekent in hoeverre ondernemers in aanmerking komen voor de overheidsmaatregelen, geeft een indicatie van de hoogte van de tegemoetkomingen en inzicht in de persoonlijke financiële positie de komende periode, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens.  

Expert

Zo werkt de calculator

  1. Vind jouw organisatie snel in de zoekmachine
  2. Bekijk en bereken de voor jou relevante regelingen 
  3. Zie de impact van de regelingen op jouw organisatie en cashflow  

Ga naar de coronacalculator

Gerelateerd