sTN is de nieuwe telecompartner van Schoonmakend Nederland

Vereniging 13 april 2021

sTN is de nieuwe telecompartner van Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland heeft voor leden een uitgebreid ledenvoordeel programma. Daar is nu een nieuwe partner aan toegevoegd: sTN Telecom & Internet. Samen werken zij aan een betere mobiele bereikbaarheid.

sTN is niet afhankelijk is van één telecomprovider en zoekt altijd de beste aanbieding. Zo hou je de kosten lekker laag en verlaag je daarmee vaste laten voor de komende jaren. Kies je voor sTN? Dan kies je voor lage lasten, meer gemak, minder zorgen én een betrouwbare dienstverlening!

Expert

Foto: contractondertekening door Rick van der Gaag (Schoonmakend Nederland) en Camiel van den Berg (sTN Telecom & Internet)

Welkomstactie
sTN heet de leden van Schoonmakend Nederland graag welkom! Daarom ontvangen zij nu exclusief én tijdelijk gratis Dubbele Data op de KPN Sim Only abonnementen. Kiest je voor 5 GB? Dan ontvangt je maar liefst 10GB!

Klik hier voor meer informatie

Gerelateerd