In gesprek met Marius Smit over plastic inzameling? Meld je aan, slechts 5 plaatsen beschikbaar

Vereniging 20 mei 2021

In gesprek met Marius Smit over plastic inzameling? Meld je aan, slechts 5 plaatsen beschikbaar

Vanmorgen tijdens de online Algemene ledenvergadering was Marius Smit, plastic visser, te gast. Smit is de man achter het plasticvrij maken van de Amsterdamse grachten. Maar inmiddels is het veel meer dan dat. Smit helpt in het buitenland (bijvoorbeeld in Ghana) mee om inzamelingsprojecten van de grond te krijgen. Maar ook de verwerking van al dat verzamelde plastic tot nieuwe bruikbare producten hoort er inmiddels bij. Niet alleen de boten zijn van gerecycled plastic, maar inmiddels zijn er ook kantoormeubilair en plantenpotten. Het verhaal van Smit inspireert en Schoonmakend Nederland wil daar verder mee.

Expert

We nodigen vijf mkb-ondernemers uit voor een rondetafelgesprek. Marius Smit is er bij. Met elkaar gaan jullie praten over duurzaamheid en wat je concreet kunt doen: voor je bedrijf én voor de branche. Wat kunnen we doen om de plastic berg te verkleinen, in te zamelen en her te gebruiken? Alle ideeën zijn welkom. Ben jij één van de ondernemers die mee wilt doen? Meld je dan aan.

STUUR EEN E-MAIL MET JE CONTACTGEGEVENS

ALV_1, 20 mei 2021 (Schoonmakend Nederland)ALV_3, 20 mei 2021 (Schoonmakend Nederland)ALV_4, 20 mei 2021 (Schoonmakend Nederland)

ALV_5, 20 mei 2021 (Schoonmakend Nederland)ALV_2, 20 mei 2021 (Schoonmakend Nederland)

Gerelateerd