‘In tijden van corona is dit gewoon een uitje.’

Vereniging 9 juni 2021

‘In tijden van corona is dit gewoon een uitje.’

Greta begon op 41-jarige leeftijd in de schoonmaak via haar zusje die er al werkte. Inmiddels werkt ze al veertien jaar bij Novon, nu als voorvrouw bij de Viaa Hogeschool in Zwolle. Ze zorgt ervoor dat iedereen aanwezig is en zijn werk kan doen. Ter ere van De Dag van de Schoonmaker zetten we haar in het zonnetje. ‘Toen mijn zoon nog klein was, kon ik hem overdag opvoeden en ’s avonds aan het werk gaan, heel fijn! Nu is hij al wat groter en in tijden van corona voelt dit gewoon als een uitje.’ Het gaat heel gemoedelijk met elkaar om bij Novon en dat werkt fijn vindt ze: ‘Laat mij maar lekker lopen; dat bevalt heel goed.’

Expert

Lisanne Kooijmans (Districtmanager bij Novon): ‘Greta staat altijd klaar voor Novon. Ze is al jaren samen met het team ons gezicht bij Hogeschool Viaa. Daarnaast kunnen we altijd op Greta rekenen als vliegende keep op locaties waar het even iets minder loopt. Greta is een topper.’

Anneke van Telgen (Rayonmanager bij Novon): ‘Wanneer er een probleem is en we dit hebben dit besproken komt meestal haar antwoord: “Kump goed”. En het komt ook altijd goed!’

Gerelateerd