‘Ik voel me thuis en gewaardeerd bij jullie.’

Vereniging 14 juni 2021

‘Ik voel me thuis en gewaardeerd bij jullie.’

Van het warme, zonnige Ghana naar het koude, regenachtige Nederland is een hele overgang. De kleurrijke Mary Achema Ndje - van der Linden kwam 26 jaar geleden vanuit Ghana naar Nederland, omdat ze een Nederlandse man leerde kennen. Ze werkt als schoonmaakster, via De Lelie B.V., al jaren met veel plezier bij Schoonmakend Nederland. Ook ons eigen pand moet immers schoon worden gemaakt.

Expert

‘Een vrolijke en energieke dame, die verstand heeft van haar vak,’ aldus Rob Rommelse, directeur Schoonmakend Nederland, ‘We zijn heel blij met haar en zetten haar graag in het zonnetje ter ere van De Dag van de Schoonmaker. Ze verdient dit. Ga zo door Mary, je bent onmisbaar voor ons!’

Mary werkt nu al 10 jaar via de Lelie B.V. bij Schoonmakend Nederland en dat bevalt haar goed. In haar vrije tijd gaat ze veel naar de kerk om gospels te zingen en ze zingt ook vaak onder werktijd.

Over haar begintijd vertelt ze: ‘Mijn vriendin Linda werkte al bij de Lelie B.V. Toen ik in Nederland kwam, ging ik op Nederlandse taalles. Jullie waren mijn eerste klant en nu werk ik nog steeds met veel plezier op jullie kantoor. Schoonmaken is fijn, omdat ik zorg voor een schone werkomgeving. Jullie zijn lieve mensen. Ik hoor er echt bij en hoop dat ik nog lang kan blijven werken bij jullie! Ik voel me als één van jullie en gewaardeerd,’ zegt ze blij.

Ook interesse in een baan als schoonmaker/specialist of glazenwasser?
Ga naar Werken in de schoonmaakbranche (mobiliteitscentrumschoonmaak.nl)

 

Gerelateerd