Vandaag is de dag van de schoonmaker

Nieuws 15 juni 2022

Vandaag is de dag van de schoonmaker

Vandaag is het De Dag van de Schoonmaker en staan we stil bij het onmisbare werk dat onze collega's iedere dag verzetten. Spreek ook je waardering uit met een cadeautje of complimentje. Laat weten dat jij waardeert wat jouw schoonmakers voor jou mogelijk maken.

Expert

Om onze waardering te tonen, portretteerden we 14 schoonmakers. In deze verhalen lees je wat het werken in de schoonmaakbranche betekent voor hen.

Bijvoorbeeld voor Yevheniia, zij vluchtte met haar vijfjarige zoontje uit Oekraïne en haar werk als schoonmaker geeft haar een manier om hier iets op te bouwen. Of kapper Manfred die begon met schoonmaken om zijn hoofd leeg te maken en omdat hij het niet zag zitten om alleen te knippen.

De schoonmaak staat bol van de bijzondere verhalen en mensen. Spreek daarom vandaag (en iedere andere dag) je waardering voor ze uit.