Actieweek glazenwassers hebben hart voor de zorg: doe mee en maak gebruik van de handige toolkit!

Vereniging 18 november 2022

Actieweek glazenwassers hebben hart voor de zorg: doe mee en maak gebruik van de handige toolkit!

Ook dit jaar is er een Actieweek Glazenwassers hebben ❤️ voor de Zorg: dé actieweek net voor de kerstperiode waarin glazenwassersbedrijven op een andere manier hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en de zorg een hart onder de riem steken door zorgopdrachtgevers, -medewerkers en cliënten in het zonnetje te zetten. De actieweek valt dit jaar van 12 tot en met 23 december 2022.

Op zoek naar informatie over de actieweek 2023? Die vind je hier

Expert

Doe mee!
Elkaar ontmoeten is juist nu extra belangrijk. Van een kopje koffie drinken tot een kerstdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken of een wandeling buiten. Mochten door Corona de mogelijkheden beperkt(er) zijn dan is het wél altijd mogelijk om taart, gebakjes of wellicht pizza te laten bezorgen mét het actieweek-logo voor bij het koffiemoment met de cliënten. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd, beamen ook de deelnemers van vorig jaar: ‘Overladen met positieve reacties: zelfs een handgeschreven kaartje uit Canada van een Nederlandse vrouw wiens vader hier in Dronten wordt verzorgd. Echt iedereen blij, hoe mooi is dat!’ zegt Team Knipscheer Infra-clean. Jeanette Voogt (ACW) voegt toe: 'Wij doen al enige jaren mee met de actieweek en we zien als organisatie dat een klein gebaar, voor een ander iets groots kan betekenen.'

Meer informatie en aanmelden
Vragen over deelnemen aan de actieweek? Stel deze aan Ilse Mariën, manager platformen en accountmanagement van Schoonmakend Nederland.

Gerelateerd