Informatiebijeenkomsten indexatie aanvullende loonafspraken

Vereniging 14 juli 2023

Informatiebijeenkomsten indexatie aanvullende loonafspraken

In mei zijn aanvullende loonafspraken gemaakt op onze lopende cao. Wat betekent dit voor de kostenontwikkeling voor jouw bedrijf en hoe bespreek je deze kostenstijging met je opdrachtgevers? Om je hierbij te helpen, organiseren we in september twee informatiebijeenkomsten.

Experts

We behandelen bijvoorbeeld de factsheet cao-kostenontwikkeling, het webinar van de code over indexatie en het rekenmodel 2024. Ook delen twee leden hun tips en tricks met je. Op 4 september is dat Peter Bleeker van 1nergiek en op 15 september Patrick van Meeuwen van Asito.

Het aantal plaatsen per bijeenkomst is beperkt: 10 personen. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan:

Gerelateerd