Enquête maatschappelijke bijdrage ondernemers. Doe mee!

Nieuws 11 september 2023

Enquête maatschappelijke bijdrage ondernemers. Doe mee!

In het kader van de Dag van de Ondernemer doet MKB-Nederland onderzoek naar de maatschappelijke bijdrage van ondernemers. Dit doen ze omdat de inzet en zichtbaarheid van ondernemers meer waardering verdienen én omdat MKB-Nederland benieuwd is naar wat ondernemers allemaal doen. 

Expert

Onderzoeksbureau Panteia voert het onderzoek uit. Er is een korte vragenlijst opgesteld. Vul jij hem ook in? Klik hier voor de vragenlijst. Het kost je ongeveer 5 minuten. Jouw reactie wordt samen met die van ondernemers uit heel Nederland op totaalniveau verwerkt en gerapporteerd.

In aanloop naar de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november a.s. worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd. De Dag van de Ondernemer is in het leven geroepen om de inzet en het belang van ondernemers voor Nederland meer zichtbaarheid te geven. Met dit onderzoek kan MKB-Nederland richting gemeenten en politiek Den Haag het belang van ondernemers en hun inzet voor de samenleving nog beter onderbouwen.

Gerelateerd