Toolkit voor actieweek #GlazenwassersHartZorg

Vereniging 24 november 2023

Toolkit voor actieweek #GlazenwassersHartZorg

Ook dit jaar is er een Actieweek Glazenwassers hebben ❤️ voor de Zorg: dé actieweek net voor de kerstperiode waarin glazenwassersbedrijven op een andere manier hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en de zorg een hart onder de riem steken door zorgopdrachtgevers, -medewerkers en cliënten in het zonnetje te zetten.

De actieweek valt dit jaar van 11 tot en met 22 december 2023.

Experts

Toolkit
Doe je mee? Gebruik dan deze banners om je deelname bekend te maken.

Doe mee!
Elkaar ontmoeten is blijft belangrijk. Van een kopje koffie drinken tot een kerstdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken of een wandeling buiten. Maar je kunt oook taart, gebakjes of wellicht pizza gaan bezorgen. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd. Meld je hier aan en laat weten wat je gaat doen en bij welke zorginstelling.

Meer informatie
Vragen over deelnemen aan de actieweek? Stel deze aan Ilse Mariën, manager platformen en accountmanagement van Schoonmakend Nederland of Melanie Klerx, communicatieadviseur. 

Gerelateerd