Bedrijventekoop.nl | Interesse schoonmaakbedrijven geeft bedrijfsovernamemarkt glans

Vereniging 29 november 2023

Bedrijventekoop.nl | Interesse schoonmaakbedrijven geeft bedrijfsovernamemarkt glans

Onze ledenvoordeelpartner Bedrijventekoop.nl biedt een actueel overzicht van de bedrijfsovernamemarkt en brengt je snel en direct in contact met kopers of verkopers van bedrijven. In dit bericht vertelt zij meer over de marktontwikkelingen die zij ziet. 

Expert

Terwijl in veel sectoren de interesse om een bedrijf te kopen afneemt, speelt dat in de schoonmaakbranche niet. Kopers blijven onverminderd zoeken naar interessante schoonmaakbedrijven om over te nemen.

Opvallend is dat ruim 80% van de ondernemers zoekt naar een bedrijf met een omzet tussen de € 250.000 en € 1.000.000. Als je naar de totale markt kijkt, ligt de interesse juist bij bedrijven met een omzet van meer dan € 1.000.000.

Bedrijventekoop.nl is het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Al ruim twee decennia lang brengen zij vraag en aanbod van bedrijven op een laagdrempelige en succesvolle manier bij elkaar. Sinds 2002 kwam bij ruim 10.000 bedrijfsovernames het eerste contact via bedrijventekoop.nl tot stand.

Ben je van plan je schoonmaakbedrijf te verkopen of ben je juist op zoek naar uitbreiding en wil je graag meer weten over de dienstverlening? Kijk op bedrijventekoop.nl voor meer informatie.  

Gerelateerd