Exclusief voor leden van Schoonmakend Nederland. Coronatests nodig? Maak gebruik van aanbod ADG Dienstengroep

Vereniging 19 november 2020

Exclusief voor leden van Schoonmakend Nederland. Coronatests nodig? Maak gebruik van aanbod ADG Dienstengroep

Vorige maand opende ADG Dienstengroep in samenwerking met The Vital Company op 10 locaties in Nederland een corona teststraat. De gedachte daarachter is om schoonmaakpersoneel weer sneller aan het werk te krijgen en minder lang in onzekerheid te laten zitten na een vermoeden van coronabesmetting.

De capaciteit van de teststraten komt nu exclusief beschikbaar voor leden van Schoonmakend Nederland. Dat betekent dat je tegen kostenprijs snel je medewerkers kan laten testen. Een test kost € 53,25 p.p. (excl. btw)De uitslag van de test is binnen een uur bekend. 

Expert

De teststaten bevinden zich in de volgende plaatsen: Almelo, Amsterdam, Boxtel, Breda, Den Haag / Scheveningen, Enschede, Markelo, Utrecht, Venlo en ZwolleEr wordt gebruik gemaakt van een combinatietest. Het testproces is getoetst en geaccordeerd door een bedrijfsarts. Positieve testuitslagen worden doorgegeven aan de GGD.  

Wil je afspraken maken om medewerkers te laten testen? Bel dan met: 0800-2335522. 
Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:  

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Woonplaats
  • Geboortedatum
  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (06)

De medewerkers ontvangen een uitnodiging voor de test via e-mail en sms. Ook de uitslag van de test wordt via deze kanalen gegeven.  

Gerelateerd