Cao-tekst is klaar

Nieuws 2 juli 2024

Cao-tekst is klaar

Nadat de leden van Schoonmakend Nederland en de leden van vakbonden CNV en FNV Schoonmaak hebben ingestemd, is hard gewerkt aan de vertaling van de afspraken naar cao-tekst. We laten graag weten dat deze klaar is. Binnenkort vind je deze ook in de Cao Schoonmaak App.  

Omdat we nu al regelmatig vragen krijgen, vind je hier vast een pdf met daarin de cao-tekst.

Experts

Vereenvoudigde tekst en andere nummering

Om de tekst beter leesbaar te maken, is deze vereenvoudigd. Houd er ook rekening mee dat de nummering van de artikelen is gewijzigd.

Cao-app en -boekje worden nu geüpdatet

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe tekst in de cao-app te zetten. Zodra de nieuwe tekst erin staat, laten we dat weten. Ook wordt het cao-boekje klaar gemaakt. Vanaf begin augustus is dit boekje beschikbaar. Je kunt nu al je bestelling plaatsen bij de RAS.

Gerelateerd