Leden Schoonmakend Nederland stemmen in met cao onderhandelingsresultaat

Nieuws 25 mei 2023

Leden Schoonmakend Nederland stemmen in met cao onderhandelingsresultaat

Vandaag hebben de leden van Schoonmakend Nederland in de Algemene Ledenvergadering gestemd over de nieuwe loonafspraak bovenop de lopende cao. 90% van de leden stemde in met dit onderhandelingsresultaat. 

Experts

Fedde Monsma, manager arbeidszaken: "Met deze uitkomst tonen onze werkgevers hun sociale gezicht. Dit akkoord is goed voor werkgevers en medewerkers. Het helpt onze medewerkers bij de dure boodschappen en onze werkgevers blijven - in deze tijden van arbeidsmarktkrapte -  aantrekkelijk voor (toekomstige) medewerkers."

Fedde Monsma licht cao onderhandelingsresultaat toe, 25 mei 2023 (Schoonmakend Nederland)   Key-note Hein Pouw over goed werkgeverschap, 25 mei 2023 (Schoonmakend Nederland)

Gerelateerd